Başkan Erdoğan, "İzmirimize hayırlı uğurlu olsun"

Başkan Erdoğan, "İzmirimize hayırlı uğurlu olsun"

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi Temel Atma Töreni'ne katıldı.

Medya Ege- Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile gerçekleştirilen Karabağlar'de yer alan Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi Temel Atma Töreni'ne katıldı. Başkan Erdoğan, "İzmirimize yakışır projelerle vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için birlikte çalışıyoruz" dedi.

s601723.jpg

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Erdoğan, "Bugün Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile Karabağlar ilçemizde yer alan Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi Temel Atma Töreni gerçekleştirildi. İzmirimize yakışır projelerle vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için birlikte çalışıyoruz. İzmirimize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

s963468.jpg

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Karabağlar programına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Parti Meclis Üyeleri Rıfat Nalbantoğlu ve Devrim Barış Çelik, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ev sahibi Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan ve ilçe belediye başkanları, CHP İzmir Milletvekilleri, CHP ilçe başkanları, oda, borsa, esnaf derneği başkanları, muhtarlar, meclis üyeleri ve sektör temsilcileri katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.