Başkan Erdoğan vatandaşlara sesleniyor

Başkan Erdoğan vatandaşlara sesleniyor

Vatandaşlar 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne akın etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada vatandaşlara sesleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Buluşması'nın gerçekleştirildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan, torunları, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal eşlik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan Şehitler Anıtı'nı da beraberindekilerle ziyaret ederek dua etti.

5b4b99c75379ff29f0ac2821.jpg

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın buradaki duasının ardından Erdoğan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü girişinde kurulan sahnede vatandaşlara seslendi.

İşte Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

Bugün sabahtan itibaren hamdolsun 81 vilayette anma törenlerimiz devam ediyor.

Bir kez daha 15 temmuz gecesi Fetöcü alçaklar karşısında kanlarıyla destan yazan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

Aziz kardeşlerim bugün hem derin bir kederi hem de büyük bir gurur aynı anda yüreğimizde hissediyoruz.

16-17 yaşındaki daha gencecik fidanları toprağa vermenin üzüntüsü yaşarken ülkemizi kurtarmanın onurunu yaşıyoruz. Tarihimizde yaşanan her zaferin ardından fedakarlık vardır.

Kurtuluş savaşına bu milletin istikbali için binlerce şehidin kanı döküldü. 1923 şafağı anaların bu hissiyatla cepheye gönderdiği binlerce kınalı kuzunun mezar taşları üzerine söktü.

15 Temmuz gecesi de Türk milleti cesareti dirayeti mücadelesiyle bu topraklarda Çanakkale ruhunun Kuvayı Milliye ruhunun hala diri olduğunu göstermiştir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.