Başkan Erdoğan'dan Karaburun Belediyesi personeline ziyaret

Başkan Erdoğan'dan Karaburun Belediyesi personeline ziyaret

Yeni yıl dolayısıyla mesai arkadaşlarını ziyaret eden Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, fedakar çalışmaları için çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini sundu.

Medya Ege- Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, yeni yıl dolayısıyla mesai arkadaşlarını ziyaret etti. Emekleri, çabaları ve fedakar çalışmaları için çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini sunan Başkan Erdoğan, aileleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu geçecek bir yıl diledi.

fh8dpeqxoac2vit.jpg

Karaburun Belediyesi personeli ile tek tek sohbet eden Başkan Erdoğan, "Çalışma arkadaşlarıma ne kadar teşekkür etsem azdır." dedi.

fh8dqbcwqam185z.jpg

Başkan Erdoğan, ziyarete ilişkin paylaşımında "Büyük özveri ile çalışan, ilçemiz için, vatandaşlarımız için emek sarf eden çalışma arkadaşlarıma ne kadar teşekkür etsem azdır. Bugün, güzel dileklerle hepsinin yeni yılını kutladım. Emek ve çabaları ile yanımızda oldukları ve fedakar çalışmaları için bir kez daha hepsine teşekkür ediyor, aileleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu geçecek bir yıl diliyorum." ifadelerine yer verdi.

fh8dqcrwyauhman.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.