Başkan Ergün’e tam destek 

Başkan Ergün’e tam destek 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, haftanın ilk mesai gününe Gölmarmara ilçesinde başladı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Gölmarmara Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Kamil Öz ile birlikte Gölmarmara’da esnaf ve vatandaşı selamladı. Başkan Ergün ve Öz’e büyük ilgi gösteren vatandaşlar yaklaşan yerel seçimlerde Cumhur İttifakının tam destek yanında olduklarını belirtti. Başkan Ergün, İlçe ziyareti sırasında Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz’ü de makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette birlik ve beraberlik içerisinde yerel seçimlerde gelecek olan zaferin mesajını verdi.

Başkan Ergün İlçe girişinde Gölmarmara Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Kamil Öz,  MHP İl Başkanı Ömer Baysal, MHP Gölmarmara İlçe Başkanı Şakir Can, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Taylan,  MHP İl Kadın Kolları Başkanı Neşe Töz, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Filiz Barışık, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Yıldırım, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Alperen Doğan, Belediye Meclis Üyesi Adayları, MHP ve AK Parti Teşkilatları tarafından coşkuyla karşılandı.  Başkan Ergün, kendini ilgiyle karşılayan vatandaşlarla tek tek tokalaştı. 

unnamed-(6)-098.jpg

Esnaf ve vatandaşları selamladılar

Ardından Gölmarmara Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı AK Parti Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz ile birlikte seçim otobüsüne binen Başkan Ergün İlçe merkezinde esnaf ve vatandaşları selamladı. Zaman zaman otobüsten inerek kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları geri çevirmeyen Cumhurun adaylarına ilgi görülmeye değerdi.

Başkan Ergün’e Tam Destek 

Başkan Ergün ve Öz, çarşı ziyareti sırasında Gölmarmara Belediyesinde çay molası verdi. Başkan Ergün’ü makamında ağırlayan Başkan Öz, yaklaşan yerel seçimlerin hayırlı olmasını dileyerek “Şeref verdiniz. 31 Mart 2019 yerel seçimleri şehrimize ve ülkenize hayırlı olsun. Barış içerisinde, huzur içerisinde bir seçim dönemi geçmesini temenni ediyorum. Cumhur İttifakımızın Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün olduğunu belirterek, tam destek yanında olduğumuzu ifade ediyorum” dedi.

Muhteşem karşılama 

Başkan Ergün de kendini coşkuyla karşılayan Gölmarmaralı vatandaşlara teşekkür ederek ”Muhteşem bir karşılama. Bizleri böyle güzel bir şekilde karşılayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın bu güzel ilgisi ve desteğiyle 31 Mart Yerel seçimlerinde cumhur ittifakının başarıyla yoluna devam edeceğine inanıyorum. İnşallah hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz” ifadelerimde bulundu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.