Başkan Erhan Kılıç'tan Seyit Torun'a ziyaret

Başkan Erhan Kılıç'tan Seyit Torun'a ziyaret

Ankara'da CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile bir araya gelen Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, "Türkiye’yi güzel günlere taşımak, yerel yönetimlerdeki başarılarla mümkün. Seyit Başkanımız da tam da bu düşüncenin karşılığı" dedi.

Nilda Altın- Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Ankara ziyaretleri kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'u ziyaret etti. " Türkiye’yi hak ettiği güzel günlere taşıyacak güçlü kadroların çıkması yerel yönetimlerdeki başarılarla mümkün." diyen Başkan Kılıç'a, Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Çakır ve CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Çağdaş Kaya eşlik etti.

fn9jllxx0ae6tb3.jpg

Başkan Kılıç, ziyarete ilişkin paylaşımında "Başkent ziyaretimizde Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Seyit Torun'u ziyaret ettik. Türkiye’yi hak ettiği güzel günlere taşıyacak güçlü kadroların çıkması yerel yönetimlerdeki başarılarla mümkün. Seyit Başkanımız da tam da bu düşüncenin karşılığı... Misafirperverliği ve hoş sohbeti için kendilerine teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

fn9ji7-x0aa9uct.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.