Başkan Fatih Gürbüz’den Kılıçdaroğlu’na ziyaret

Başkan Fatih Gürbüz’den Kılıçdaroğlu’na ziyaret

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret eden Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, "İlçemizdeki ekonomik ve toplumsal gereksinimler adına; sosyal adalet, sosyal belediyecilik ilkesi ve birlikte olmanın verdiği güçle hepimiz için çalışacağız." dedi.

Nilda Altın Okay- Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Ankara'da ziyaret etti. Genel Başkan'a 1000 günde ilçede gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin bilgi veren Başkan Gürbüz, "İlçemizdeki ekonomik ve toplumsal gereksinimler adına; sosyal adalet, sosyal belediyecilik ilkesi ve birlikte olmanın verdiği güçle hepimiz için çalışacağız." dedi.

fukuxubxeacpkbt.jpg

Başkan Gürbüz, ziyarete ilişkin paylaşımında "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, çok değerli komşularımızın desteği ile 1000 günde yaptıklarımızı aktardık. İlçemizdeki ekonomik ve toplumsal gereksinimler adına; sosyal adalet, sosyal belediyecilik ilkesi ve birlikte olmanın verdiği güçle hepimiz için çalışacağız." ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.