Başkan Görkem Duman: Kamu yatırımlarında devamlılık esastır

Başkan Görkem Duman: Kamu yatırımlarında devamlılık esastır

Buca Sporium Spor Kompleksi'nde incelemelerde bulunan Başkan Görkem Duman, kamu yatırımlarında devamlılığın esas olduğunu, başlayan ve yapımı devam eden projelere bu ilke ile yaklaştıklarını belirtti.

MEDYA EGE - Buca Belediyesi ilçeye değer katan projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Önceki dönem Belediye Başkanı Erhan Kılıç döneminde temeli atılan Buca Sporium Spor Kompleksi'nin inşası devam ederken Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, kamu yatırımlarında devamlılığın esas olduğunu, başlayan ve yapımı devam eden projelere bu ilke ile yaklaştıklarını vurgulayarak inşaat alanında incelemelerde bulundu.

gogcxmyw4aegwhv.jpg

Sosyal medya hesabından çalışmalara ilişkin paylaşımda bulunan Başkan Duman, açıklamasına "Yıldız Mahallemize ve gençlerimize kazandıracağımız bu spor kompleksi için teknik dokunuşlar yaparak tamamlamayı hedefliyoruz" notunu düştü.

gogcxllxgaavecj.jpg

SPORIUM'DA NELER VAR?

Yıldız Mahallesi’nde 1718 metrekare oturma alanı ile toplamda 3702 metrekare inşaat alanına sahip olacak Sporium Spor Kompleksi, Buca’nın önemli bir cazibe noktası olacak.

Üç katlı inşa edilecek spor kompleksinin zemin katında, yönetim birimleri, giriş ve bekleme alanı, yarı olimpik yüzme havuzu, izleme tribünleri, hazırlık mahalleri ve atlama platformları yer alacak. Tesisin birinci katında 525 metrekareye yayılmış bir sergi alanı Bucalıları karşılayacak. Bu alan tüm bina ile iletişimini sürdüren, çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapabilecek bir fuaye alanı olarak da kullanılabilecek.

Üst katta ise birçok aktivite için özel olarak tasarlanmış hobi atölyeleri, spor atölyeleri ve çeşitli kurslar için ayrılmış bölümler bulunacak. Bu katta basketbol, voleybol ve tenis sahası olarak ayrılmış 575 metrekarelik bir açık alan da bulunacak.

gogcxlgxyaaerqh.jpg

1686557300-001.jpg

sporium-2-001.webp

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.