Başkan Gümrükçü, Çiğli halkıyla bir araya geldi

Başkan Gümrükçü, Çiğli halkıyla bir araya geldi

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Çiğli’de yapılması planlanan projeleri detaylarıyla açıklayarak “Geleceğin Kenti Çiğli”yi anlattı.

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü Çiğli’de yaşayan vatandaşlarla belediye konferans salonunda bir araya geldi. Başkan Utku Gümrükçü Çiğli Belediyesi tarafından yapılacak projeler ile İzmir Büyükşehir Belediyesi desteğiyle yürütülecek projeleri açıkladı.  Başkan Gümrükçü’ye belediye başkan yardımcıları da eşlik etti.

Önemli projeler 

Yaklaşık üç buçuk saat süren toplantıda Başkan Gümrükçü, imar planı ve uygulamaları, sürdürülebilir kent için ulaşım projeleri, Çiğli kıyı kesimi, peyzaj ve ekolojik restorasyon, barınma ve sosyal tesisler, spor salonu, açık hava tiyatrosu, engelsiz yüzme havuzları, kültür merkezi, eğitim merkez ve hizmetleri, masal evleri, açık ve kapalı pazaryerleri, sosyal tesisler, çevre ve doğa projeleri, çocuk dostu park, heykel atölyesi gibi projeleri ayrıntılarıyla açıkladı. 

dsc_8031.jpg

Çiğli halkı ayakta izledi 

Çiğli’deki tüm mahallelerden katılımın yaşandığı toplantıda ayrıca CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan, muhtarlar, meclis üyeleri de hazır bulundu. Görseller eşliğinde projeleri açıklayan Başkan Gümrükçü sunumun ardından vatandaşların sorularını yanıtladı.

Birlikte yönetim

Kent planlamasında halkın görüşlerinin önemli olduğunu vurgulayan Başkan Gümrükçü, şöyle konuştu: “Çiğli’yi birlikte inşa etmek isteriz. Çiğli hızlı gelişimi ve nüfus artışıyla İzmir içinde önemli bir yer tutacak. Geleceği düşünerek planlarımızı hazırladık. Bu sunumumuzu daha önce İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer ile de paylaştık. Yapmayı planladığımız projeler Çiğli’nin gelişimini sağlayacak, imar problemlerini çözecek, Çiğli’yi denize buluşturacak önemli hizmetleri içeriyor. Ayrıca pazaryerleri, ulaşım, eğitim ve sosyal tesis anlamında da çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Kurum ve kuruluşlarla çalışmalarımızı yürüteceğiz. Devam eden projelerin de hızlanmasını istiyoruz. Çiğli kıyı kesimi konusunda da Başkan Tunç Soyer ile birlikte çalışacağız. Tüm bu süreçte Çiğli halkının görüş, öneri ve destekleri bizim için çok kıymetli.”

dsc_8006.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.