Başkan Gümrükçü: Çocuklarımız tatili doyasıya yaşayacak

Başkan Gümrükçü: Çocuklarımız tatili doyasıya yaşayacak

Çiğli Belediyesi, çocuklara keyifli bir yaz tatili yaşatmak adına "Bir Fikrim Var" isimli tiyatro oyununun turne hazırlıklarını tamamladı. İlk gösterim 1 Temmuz'da.

Çiğli Belediyesi, çocuklar için dolu dolu bir yaz tatili planlıyor. Bu kapsamda Çocuk Tiyatrosu ekibinin sahneleyeceği "Bir Fikrim Var" isimli oyunun prömiyeri 1 Temmuz'da Çiğli Belediyesi Fakir Baykurt Salonu’nda yapacak. Yönetmenliğini Üzeyir Tavuş’un yaptığı oyun 24 Temmuz'a kadar 16 mahallede çocuklarla buluşacak.

utku-gumrukcu-kimdir-utku-gumrukcu-kac-yasinda-14113351-1876-amp.jpg

"ÇOCUKLARIMIZ TATİLİ DOYASIYA YAŞAYACAK”

Çocuklar için keyifli bir yaz tatili planladıklarını ifade eden Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Çocuklarımız zorlu ve yorucu bir eğitim yılını daha geride bıraktı. Çiğli Belediyesi olarak, onlar için güzel bir tatil planlaması yaptık. Etkinliklerimize Çocuk Tiyatro ekibimizin sahneleyeceği ‘Bir Fikrim Var’ oyunuyla başlayacağız. Tiyatro tırımız 16 mahallede çocuklarla buluşacak. Çocuklarımız tatili doyasıya yaşayacak. Yaz boyunca kültürel ve sportif etkinliklerimiz ile gezilerimiz devam edecek. Çocuklarımız bizi takip etmeye devam etsin” diye konuştu.

tiyatro-tiri-program.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.