Başkan Gümrükçü: “Kitap okuyup, satranç oynasınlar”

Başkan Gümrükçü: “Kitap okuyup, satranç oynasınlar”

Çiğli Belediyesi tarafından, 2020-2021 eğitim ve öğretim dönemini tamamlayan çocuklara yaz tatillerini verimli geçirmeleri amacıyla satranç takımı hediye ediliyor. 

Çocukların sosyalleşmesine ve kişisel gelişimine katkı sağlamak adına hayata geçirdiği etkinlikler ile Pandemi döneminde de adından sıkça söz ettiren Çiğli Belediyesi, 2020-2021 eğitim ve öğretim dönemini tamamlayan ilköğretim öğrencilerinin karne hediyesini unutmadı. Çiğli Belediyesi resmi sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda, karneleriyle birlikte Atatürk Kapalı Spor Salonu’na gelecek ilköğretim öğrencilerine satranç takımı hediye edileceği belirtildi. Atatürk Kapalı Spor Salonu’na gelerek hediyelerini almaya başlayan çocukların mutlulukları yüzlerine yansıdı. 

satranc.jpeg

Başkan Gümrükçü: “Kitap okuyup, satranç oynasınlar”

Öğrencilerin uzun ve sıkıntılı bir eğitim-öğretim yılını geride bıraktıklarını ifade eden Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Çocuklarımız iki yıldır oldukça zorlu şartlarda eğitimlerini sürdürmeye gayret ediyorlar. Çiğli Belediyesi olarak, motivasyonlarını yüksek tutmak ve derslerine destek olmak için çeşitli etkinlikler düzenledik. Eğitim-öğretim yılının tamamlanmasıyla birlikte, yaz tatilini verimli ve eğlenceli geçirmeleri adına satranç takımı hediye etme kararı aldık. Çocuklarımızın gelişimi için gerekli her türlü hizmeti sağlamaya devam edeceğiz. Şimdiden tüm öğrencilerimize güzel bir yaz tatili diliyorum. Kitap okumayı ve bol bol satranç oynamayı ihmal etmesinler” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.