Başkan Gümrükçü saha çalışmalarına devam ediyor

Başkan Gümrükçü saha çalışmalarına devam ediyor

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Balatçık Mahallesi'nde ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

MEDYA EGE - Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Balatçık Mahallesi'nde gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

f23lewxwqaazffp.jpg

Vatandaşlarla bir araya gelerek samimi bir sohbet gerçekleştiren Başkan Gümrükçü, önemli talepleri not alarak gereğinin yapılması için yetkililere talimat verdi.

Ziyaretleri sırasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Gümrükçü, ilçedeki yatırımlar ve yürütülen çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

f23lewtwmaadarh.jpg

Yerel yönetimler ve halk arasındaki ilişkileri sağlamlaştırmak amacıyla vatandaşlarla birebir temas kurmanın önemine dikkat çeken Başkan Gümrükçü, vatandaşların görüş, öneri ve taleplerinin kendileri için çok değerli olduğunu belirterek vatandaşların yaşam kalitesini daha da yükseltmek için çalışmaların artarak devam edeceğini ifade etti.

Öte yandan Gümrükçü, önceki ziyaretlerinde mahallelinin talep ettiği yol ve asfalt çalışmalarının son durumunu incelediklerini belirtti.

f23lewoxmaeb0ab.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.