Başkan Günel, KUTO'ya konuk oldu!

Başkan Günel, KUTO'ya konuk oldu!

Başkan Günel, Kuşadası Ticaret Odası (KUTO) Ağustos ayı Olağan Meclis Toplantısı'na konuk oldu. Toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ömer Günel, KUTO Meclis Üyeleri'nden gelen sorun ve talepleri dinledi. 

Kuşadası Ticaret Odası Ağustos ayı Olağan Meclis Toplantısı, Kuşadası Ticaret Odası Konferans Salonu'nda yapıldı. Meclis Başkanı Tolga Erdem’in açılış konuşması ile başlayan toplantıda; KUTO Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Belediye Başkanı Ömer Günel’e üyelerden gelen sorun ve talepleri iletti. Toplantıda, Davutlar yolu Nazilli Sitesi önünde meydana gelen trafik sıkışıklığı, Tütüncüler Kavşağı'nın yeniden düzenlenmesi, plajların güvenliği, çöp konteynerlarının artırılması, kruvaziyer turizminden etkilenen ve belediye kiracısı olan üyelere belediye tarafından yapılabilecek destekler ve tek yön uygulaması ile ilgili konular ele alındı. 

img-20200830-wa0004-(1).jpg

"SABIR VE DESTEK GEREKİYOR"

Karşılıklı fikir alış-verişinin yapıldığı toplantıda Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, KUTO Meclis Üyeleri'ne Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi iş birliğinde kentte devam eden altyapı ve üst yapı yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. Çalışmaların planlı bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan Ömer Günel, "Projeler tamamen bittiğinde sıkıntıların çoğu ortadan kalkacak. Eksikleri tamamlayarak, kentleşme projesinden yanayım. Köklü değişimlerde sabır ve destek gerekiyor” dedi.

Kuşadası Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaların kente önemli artılar kazandırdığını ifade eden KUTO Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ise "Meclis toplantımıza katılarak sorularımızı yanıtlayan Belediye Başkanımız Sayın Ömer Günel'e çok teşekkür ederim. Pandemi süreciyle birlikte zor günler geçiren esnafın sıkıntı ve taleplerini rapor haline getirerek kendilerine ileteceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.