Başkan Günel'e özel ziyaret

Başkan Günel'e özel ziyaret

Başkan Günel, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında Çağla Pınar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören down sendromlu öğrenciler ile bir araya geldi.

Başkanlık makamında gerçekleşen buluşmaya veliler ve öğretmenler de eşlik etti. Ziyarette, Kuşadası’nda yaşayan özel öğrencilerin eğitimlerine katkıda bulunmak için neler yapılabileceği ve sosyalleşme alanlarının artırılmasına yönelik yaşam geçirilecek projeler ele alındı. Ziyaret sonunda Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. 

dsc_5004.jpg

“HASTALIK DEĞİL, FARKLILIK”

Kuşadası’nda yaşayan özel bireylerin hayatlarını daha kolay bir hale getirmek için çalıştıklarını belirten Başkan Ömer Günel, “Öncelikle 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle ülkemizdeki tüm down sendromlu bireylere, çocuklarımıza ve ailelerine saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Down sendromu kesinlikle bir hastalık değil, genetik farklılıktır. Kuşadası Belediyesi olarak ilerleyen zamanda kentimize down sendromlu öğrencilerin sosyalleşebilecekleri yeni donatı alanları kazandıracağız” diye konuştu.

dsc_5012.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.