Başkan Halil Arda, Başkan Taş'ı ağırladı

Başkan Halil Arda, Başkan Taş'ı ağırladı

Kastamonu Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Başkan Arda'yı ziyaret etti.

Medya Ege- Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş'ı ağırladı. Gaziemir Belediyesi ile kardeş ilçe olan Daday Belediyesi başkanları, kamusal alanları genişleterek halkın kaliteli ve ucuz hizmet alabileceği tesisler açma hedefiyle yaşama geçirdiği kafeterya ve restoran hizmeti veren Porta Gaziemir'i gezdi.

e-vbnn2weai9tki.jpg

Başkan Arda, Başkan Taş'a 420 metrekarelik kapalı alanı bulunan Porta Gaziemir'in, dezavantajlı kadınların istihdamına yönelik bir girişimi de içinde barındığını, proje içerisinde yer alan Mutfak Sanatları Atölyesi’nde kadınların, uzman eğitmenlerden gastronomi eğitimi alacağını, tesiste, Gaziemir Üretici Kadın Kooperatifi’ne ortak kadınlar da kendi ürünlerini Porta Gaziemir’in mutfağında üretip yine aynı proje içinde yer alan Zeytin Evi’nde satışını yapacaklarını ve bu sayede kadınların kooperatifçilik yoluyla kazanç elde etmelerinin sağlanacağını anlattı.

e-vbnnywqaqtbgy.jpg

Başkan Arda, ziyarete ilişkin yaptığı paylaşımda, "Kardeş ilçemiz Daday'ın Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş’ı ilçemizde ağırlamaktan mutluluk duydum. Kendisi ile Porta Gaziemir'i gezerek kamusal alanlarımızı nasıl kadın istihdamına yönelik projeler ile desteklediğimizi anlattım." ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.