Başkan İduğ, muhtarlarla bir araya geldi!

Başkan İduğ, muhtarlarla bir araya geldi!

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ve Bornova Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Bornova’nın sorunlarına daha hızlı ve etkin çözümler üretmek için buluştu

Başkan İduğ, Bornova Kaymakamı Fatih Genel ve Bornova Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Çakmakçı ile Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı toplantı Dramalılar Köşkü’nde gerçekleştirildi. Bornovalıların muhtarlara ilettiği talepleri dinleyen Başkan İduğ, “Bornova yalnızca İzmir’in değil, aynı zamanda Türkiye’nin de en büyük ilçeleri arasında yer alıyor. Sorumluluğumuz büyük fakat başarıyla altından kalkıyoruz. Çünkü Bornovalıların taleplerini dinliyor, çözüm bulmak için yoğun çaba sarf ediyoruz” diye konuştu.

1534-1024.jpg

“7 gün 24 saat çalışıyoruz”

Bornova Muhtarlar Derneği’yle düzenli olarak toplantı yaparak kentin nabzını tuttuklarını ifade eden Başkan İduğ, Bornovalıların isteklerini ve önerilerini dikkate aldıklarını söyledi. Talepleri daha hızlı karşılayabilmek için bir dizi projeye imza attıklarını hatırlatan Başkan İduğ, “Muhtarlarımızla düzenli olarak bir araya geliyoruz. Mahalle gezileri ile vatandaşlarla buluşuyor, fikir alışverişinde bulunuyoruz. Ayrıca 7 gün 24 saat çalışan İletişim Merkezi’miz aracılığıyla, gelen şikayetleri ilgili birimlere aktarıyor ve 48 saatte çözüme kavuşturuyoruz. Bornova’mız için mola vermeden çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Kaymakam Genel’den Başkan İduğ’a övgü

Başkan İduğ’un projeleri ve enerjisiyle kente imzasını attığını ifade eden Bornova Kaymakamı Fatih Genel, “Başkan İduğ kısa sürede yaptıklarıyla Bornova’ya yakışan bir başkan olduğunu gösterdi. Çalışmalarından dolayı kendisini tebrik ediyorum” dedi.

1534-1024-1.jpg

Çakmakci: “İyi bir sinerji yakaladık”

Bornova Muhtarlar Derneği Başkanı ve Rafetpaşa Mahallesi muhtarı Recep Çakmakci ise Başkan İduğ’un muhtarlar ve kent sakinleriyle kurduğu iletişimin önemi dikkat çekerek, “Başkanımız kentin sorunlarına çözüm bulmak için olağanüstü bir çaba sarf ediyor. Muhtarlar, vatandaşlar ve Bornova Belediyesi arasında iyi bir iletişim var. Bu sinerjinin sağlanması izin yoğun emek harcayan Başkan İduğ’a muhtarlar ve vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Muhtarlardan İletişim Merkezi’ne ziyaret

Toplantının ardından İletişim Merkezi’ni ziyaret eden muhtarlar kurum yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. İletişim Merkezi’ndeki tüm birimlerde incelemelerde bulunan muhtarlar personellere başarılar diledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.