Başkan İduğ’a Bornovaspor Kulübü’nden ziyaret 

Başkan İduğ’a Bornovaspor Kulübü’nden ziyaret 

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ'u Bornovaspor Kulübü’nü ziyaret etti. 

Bornovaspor Kulübü Başkanı Sezai Öncü, 1978-1979 sezonunda çekilen takım fotoğrafını hediye ederek sürpriz yaptığı Başkan İduğ’u 42 yıl öncesine götürdü. Duygu dolu anlar yaşadığı ziyarette 16-17 yaşlarındayken birlikte futbol oynadığı takım arkadaşlarıyla da bir araya gelen Başkan İduğ, Türkiye’de futbolun ilk oynandığı yerin Bornova olduğunu hatırlatarak, “Bornovaspor da Türkiye’nin ilk kulüplerinden biri. Bu kulüpte futbol oynayan bir kardeşiniz olarak aranızda olmaktan onur duyuyorum. Bu kulübü yaşatmak için elinden gelen her şeyi yapan Başkan Sezai Öncü ve yönetim kurulu üyelerine minnettarım” dedi.

sly_0122.jpg

Geçmişte Bornova’dan çok başarılı futbolcular çıktığını, bir zamanlar Altay’ın ilk 11’inde forma giyen oyuncuların beşinin Bornovalı olduğunu hatırlatan Başkan İduğ, “Eski günlerdeki Bornova’daki tüm kulüplerimizi daha iyi noktalara birlikte taşıyacağız. Bu konuda bize düşen görev, kulüplerin yükünü hafifletmek, spor tesislerini arttırmak. Biz bu anlayışla göreve geldik. Başta çocuklar ve gençler olmak üzere tüm Bornovalıların daha geniş spor olanaklarına sahip olması için çalışıyoruz” diyerek bu alanda yaptıkları çalışmaları anlattı.

Bornovaspor Kulübü Başkanı Sezai Öncü de insanların doğup büyüdüğü yerlere katkı koymasının önemli olduğunu belirterek Başkan İduğ’a, “Hem mahalle arkadaşınız hem de takım arkadaşınız olarak yaptığınız hizmetleri takdir ediyor ve gurur duyuyoruz. Bornova’nın sporcu kimliğini öne çıkaran bir belediye başkanı olacağınıza inanıyorum” dedi. 

sly_0149.jpg

Yeşil-siyahlı yönetim kurulu üyeleri de sporun içinden gelen bir belediye başkanı olarak hayata geçirilen projelerin kendilerini çok mutlu ettiğini dile getirdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.