Başkan İduğ'dan sanata tam destek

Başkan İduğ'dan sanata tam destek

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Genco Erkal'ın oyunların sürdürülebilmesi için sahne alamadıklarına dair yaptığı açıklamaya kayıtsız kalmadı.

Medya Ege- Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı son gönderide Genco Erkal'ın ve diğer sanatçıların yaşadığı sahne sıkıntısını gidermek amacıyla Bornova'nın sahnesinin her zaman açık olduğu açıklamasını yaptı.

Genco Erkal yaptığı son paylaşımda oyunlar için kayyumlardan ve rektörlerden sahne alamadığını belirtmişti. Başkan İduğ ise sanata ve sanatçılara destek olma düsturu ile Bornova sahnelerinin perdelerinin sanatçılara her zaman açık olduğunu duyurarak Dostlar Tiyatro'sunu Bornova'ya davet etti.
Başkan İduğ, ilk şehir tiyatrosuna sahip olmanın gururunu yaşadığını bir kez daha vurgulayarak sanata desteğin devam edeceğini belirtti.

ekran-goruntusu-2021-08-11-173733.png

Başkan İduğ, paylaşımını, İzmir’in ilk şehir tiyatrosuna sahip olmanın gururunu yaşıyoruz. Sahnelerimiz size istediğiniz her zaman açık, Bornova sizi bekliyor!" ifadeleri ile noktaladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.