Başkan İlkay Girgin Erdoğan: Omuz omuza yürümeye devam edeceğiz

Başkan İlkay Girgin Erdoğan: Omuz omuza yürümeye devam edeceğiz

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Zafer Yürüyüşüne katıldı. Erdoğan "Omuz omuza yürümeye devam edeceğiz" dedi.

Medya Ege- İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin kurtuluşunun 100’üncü yılı anısına düzenlenen Zafer ve Anma Yürüyüşü'nün ikinci gününde İzmirli Belediye Başkanları, Tunç Soyer ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na eşlik etti.

ilkay1.jpg

"Adım adım kurtuluşa"

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan da 14 kilometrelik Zafer Yolunu belediye başkanları, partililer ve vatandaşlarla birlikte yürüdü. Yürüyüşle ilgili çok duygulandığını söyleyen Başkan Erdoğan şöyle konuştu; "Tam 100 yıl sonra yine Ata'mızın izinden Afyonkarahisar’dan İzmir’e, adım adım kurtuluşa yürüyoruz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’in yaktığı meşale ile başlayan Tarihi Zafer ve Anma Yürüyüşü’nde Barış Çınarı’nı diktik. Bu yolda hep beraber, omuz omuza yürümeye devam edeceğiz."

"100. yıl kutlu olsun"

Öte yandan Erdoğan, Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesinin 100. yılını da "26 Ağustos 1922’de tüm imkanları seferber edip ordusunun başında savaşı bizzat yöneterek dünyanın tanık olduğu en büyük kahramanlık destanına imza atan başta “Ebedi Başkomutanımız” Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşları ve mücadelenin isimsiz kahramanlarını sevgi, saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 100’üncü yıldönümü kutlu olsun" ifadeleri ile kutladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.