Başkan İnce, ‘Kampanyaya herkesten destek bekliyoruz’

Başkan İnce, ‘Kampanyaya herkesten destek bekliyoruz’

Güzelbahçe Belediyesi'nin bağış kampanyasına İzmir Valiliği'nden gelen ‘olur’dan sonra başlıyor.

Valilik tarafından ‘Güzelbahçe belediyesi sorumluluk alanlarında bulunan ağaçlandırma yapılmasına elverişli alanlara fidan dikmek amacıyla; bankada hesap açmak suretiyle Türkiye genelinde bir yıl süreyle yardım toplama kampanyası başlatılmasına ve kampanyada Kent Konseyi Başkanı Cem Koç, Meclis Üyesi Ender Özkılınç ve Meclis Üyesi Yaşar Üremiş’in yetkilendirilmesine Valilik makamının 55869 sayılı olurları ile izin verilmiştir’ yazısı alındıktan sonra kampanya çalışmalarına başlıyor.

1-(1)-018.jpg

‘Kampanyaya herkesten destek bekliyoruz’

Güzelbahçe’de bulunan ağaçlandırma sahalarıyla ilgili izin talebinin kabul edildiğini söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “İzmir Valiliği’ne yapmış olduğumuz bağış kampanyası başvurusu onaylandı. Güzelbahçe Belediye Meclisimizin yetkilendirdiği Güzelbahçe Kent Konseyi Başkanımız Cem Koç, meclis üyelerimiz Ender Özkılınç ve Yaşar Üremiş bu konuyla ilgili çalışma yaptıktan sonra bizimde kampanya ile ilgili duyurularımız başlayacak. Güzelbahçe genelindeki ağaçlandırma çalışmalarının yapılmasını meclisimizin verdiği yetkiyle, ‘Her Güzelbahçeli İçin 1 TL’ bağış kampanyası başlıyor. Bu kampanyamız başladıktan sonrada tüm Güzelbahçelileri daha yeşil bir Güzelbahçe için destek olmaya çağırıyoruz. Bu kampanyayla biz belediye bütçesinden başkanlık önergesiyle ‘Her Güzelbahçeli İçin 1 TL’ bağışını yapacağız .TÜİK 2018 Güzelbahçe Nüfus verileri 32.592 kişi. Biz belediye olarak kişi sayısına göre bu parayı hesaba yatıracağız. Daha yeşil bir Güzelbahçe ve İzmir için önemli bir adımdır diye düşünüyorum. Katkı sunan başta İzmir Valiliği’ne, Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü’ne, meclis üyelerimize, Güzelbahçe Kent Konseyi’ne, muhtarlara, STK’lara, odalarımıza, spor kulüplerimize ve herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Ormanları büyütmek, geleceğimiz için güzel bir dünya bırakmak için herkesi bu kampanyaya katkı koymasını bekliyoruz” diye konuştu. 

gelecekicin1fidan2.jpg

Vatandaşlar bağış kampanyası için Halkbank Güzelbahçe Şubesi IBAN: TR30 0001 2009 7260 0001 0176 38’nolu hesaba bağış kampanyasında bulunabilirler. (1 Fidan, 10 TL)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.