Başkan Karakayalı’dan ‘Elazığ’ için birlik çağrısı

Başkan Karakayalı’dan ‘Elazığ’ için birlik çağrısı

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, merkez üssü Elazığ'da deprem nedeniyle mağduriyet yaşayan vatandaşlarımız için yardım çağrısında bulundu.

Başkan Karakayalı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Elazığ’da meydana gelen ve çevre illerde de etkili olan deprem felaketi ile sarsıldık. Felakette yaşamlarını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Kış mevsiminin en soğuk döneminin yaşandığı şu günlerde, gece saatlerinde hava sıcaklığının -10 derecenin altına düştüğü deprem bölgesindeki vatandaşlarımız destek bekliyor. 

Kemalpaşa Belediyesi olarak 28 Ocak Salı günü saat 23.30’a kadar Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze (Eski Belediye Binası) kışlık giysi, battaniye, bebek bezi ve maması, elektrikli soba, konserve yiyecek, gıda kolisi gibi yardım malzemelerini iletebilirisiniz.

 Zor günler geçiren yurttaşlarımız için birlik zamanı, onların dertlerine çare bulma zamanıdır.  Felaket nedeniyle büyük acılar çeken vatandaşlarımız için Kemalpaşa’nın bütün siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarını bizimle birlikte hareket etmeye davet ediyoruz.”

thumbnail_amya.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.