Başkan Karakayalı’ya büyük alkış! "Arif Çayan yazdı..."

Başkan Karakayalı’ya büyük alkış! "Arif Çayan yazdı..."

"Başkan Karakayalı, bugün olmasa da, yarın o çadırı kurar, o belediye binasını boşaltır, o üniversiteyi Kemalpaşa’ya getirir. Kemalpaşa’nın geleceğine o güçlü çiviyi çakar!"

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karayakalı’ya, buradan büyük bir alkışı peşin gönderiyorum.

Sonra neden olduğunu yazacağım.

Nedenini okuduğunuzda sizde alkış tutmak istersiniz; büyük alkış tutmak istersiniz.

Sizin de yazının sonunda elinizde, gönlünüzden, gözünüzden gelen o büyük alkışı yapabilirsiniz.

Kemalpaşa Belediyesi Meclis Toplantısına başkanlık yapan Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, son meclis toplantısında İzmir Demokrasi Üniversitesi’nin meslek yüksekokulu ve hazırlık okulları için ilçesinin bütün kapılarını sonuna kadar açtığını anlattı.

Meclis üyeleriyle bu konuda düşüncesini ve görüşünü toplantıda paylaştı. Başkan Karayakalı, Kemalpaşa’nın bir eğitim üssüne dönüşmesi, Kemalpaşalı gençlerin eğitimi ve eğitimli gençlerin Kemalpaşa’ya gelmeleri için her türlü fedakârlığa hazır olduğunu bakın hangi cümle ile özetliyor:

‘Üniversite için dört binamızı vermeye hazırız. Ben belediye binasını bile verirdim, çadıra çıkardım. İnanın ki belediye binasını bile vermeye hazırım."

Bunu diyen bir belediye başkanı, o ilçenin eğitimini, o ilçenin esnafını, o ilçenin gençlerini, o ilçenin geleceğini düşünüyor demektir.

‘Çadıra çıkarım’ diyecek kadar da fedakârlık ta yapıyorsa, aklı, fikri, düşüncesi Kemalpaşa’nın geleceği için çalışıyor demektir.

Başkan Rıdvan Karakayalı’nın bu isteği önerge olarak Kemalpaşa Belediye Meclisi’ne geldi ama meclisteki oylamada AK Partili meclis üyelerinin ret oyu vermesiyle gündeme dahi alınmadı.

Peki, Kemalpaşa Belediye Başkan Karakaya’lının üniversite planları bitti mi?

‘Belediye binasını veririm, çadıra çıkarım’ diyen bir Belediye Başkanının planları, öyle oylamayla, söylememeyle, kabul etmemeyle bitmez. Başkan Karakayalı, bugün olmasa da, yarın o çadırı kurar, o belediye binasını boşaltır, o üniversiteyi Kemalpaşa’ya getirir. Kemalpaşa’nın geleceğine o güçlü çiviyi çakar!

Şimdi meydan sizin alkışlarınızın!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum