BAŞKAN KAVUR, ONUR KONUĞU OLDU

BAŞKAN KAVUR, ONUR KONUĞU OLDU

İzmir Girişimciler Derneği´nin Kuşadası´nda gerçekleştirdiği dayanışma yemeğine Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Cem Kavur, onur konuğu olarak davet edildi.

İzmir’deki Balkan Göçmenlerinin yoğun katılım gösterdiği eşli gerçekleşen yemeğe 300’ün üzerinde aile katıldı.

Geceyi düzenleyen Süleyman Dinçsever; “Derneğimizin bu etkinliğinde bizi yalnız bırakmayarak burada bizimle beraber olan siz sevgili üyelerimize ve buraya gelerek gecemize destek olan sevgili hemşerilerimize de çok teşekkür ediyorum. Bugünü bizim için ayrıca önemli kılan çok sevgili Cem Başkanımıza da katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Biz gerek derneğimiz, gerekse balkan göçmenleri olarak bizim gibi göçmen olan Cem Başkanımızı destekliyoruz. Arkasındayız. Beraberiz. Kendisiyle daha nice organizasyonlarda beraber olmak dileğiyle siz değerli dostlarımıza iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Gecede sahnede bir konuşma yapan Başkan Kavur, “Beni bu geceye davet ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Göçmen bir ailenin çocuğu olarak sizlerle bir arada bulunmaktan onur duyuyorum. İzmir’deki göçmenlerin tarihte nasıl acılar çektiğini, Karantina Adası’ndan İzmir’e nasıl getirildiklerini çok iyi biliyorum. İzmir; Rumeli-Balkan göçmenlerinin yoğunlukla yaşadığı bir yer. Makedonya’dan, Selanik’ten, Balkanlardan, adalardan yoğun acılar yaşayarak buraya geldik. Vatan özleminin ne demek olduğunu en iyi biz bildiğimiz için Rumeli ve Balkan göçmeni kardeşlerimiz vatana, millete, bayrağa her daim sahip çıkmışlardır. Bugün de değerlerimize sahip çıkacağımız kritik bir süreçten geçiyoruz. Bu yüzden Sayın Ahmet Davutoğlu hocamızın liderliğinde Gelecek Partisi’ni kurduk. Bu kardeşinizi de kurucu il başkanı olarak atadılar.  Bundan sonra bol bol bir arada olacağız. Süleyman Dinçsever kardeşimizde bizimle beraber bu yolda yürüyecek. Ben hepinize bu davetiniz için tekrar teşekkür ediyorum. Her zaman yanınızda olacağımın sözünü veriyorum” dedi.

Gecede Makedonya göçmen şarkıları söylenirken zaman zamanda Başkan Kavur söylenen şarkılara müzik grubuyla beraber eşlik etti.Gece katılımcıların hep bir ağızdan söyledikleri İzmir Marşı ile son buldu.

resim-4.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.