Başkan Kayalar: İlçemizde cemevi hasreti sona eriyor

Başkan Kayalar: İlçemizde cemevi hasreti sona eriyor

"Alevi Canlarımızın 20 yıllık cemevi hasreti sona eriyor." diyen Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Barbaros Mahallesinde yapılması planlanan cemevi arsası için ayrılan alanın tahsis protokolünün imzalandığını açıkladı.

Medya Ege- Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar öncülüğünde Barbaros Mahallesinde yapılması planlanan cemevi arsası için ayrılan alanın Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı'na tahsis protokolü imzalandı.

fmhemjlxmainnrx.jpg

Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı Yetkilisi Hüseyin Han ile Başkan Kayalar arasında imzalanan protokole ilişkin açıklamada bulunan Başkan Kayalar, "Alevi Canlarımızın 20 yıllık cemevi hasreti sona eriyor. Hayata geçirilecek cemevimiz ilçemize hayırlı olsun." dedi.

fmhemtawqayombg.jpg

Başkan Kayalar, konuya ilişkin paylaşımında "Alevi Canlarımızın 20 yıllık cemevi hasreti sona eriyor. Bu kapsamda, Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı Yetkilisi Hüseyin Han ile Barbaros Mahallemizde bulunan ve cemevi için ayrılan alanın tahsis protokolünü imzaladık. Hayata geçirilecek cemevimiz ilçemize hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.

fmheoa0wuaqhaad.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.