Başkan Kayalar: Kazanan Menderes ve Troisdorf olacak

Başkan Kayalar: Kazanan Menderes ve Troisdorf olacak

Troisdorf Belediye Başkanı Alexander Biber ile kardeş şehir protokolü imzalayan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, "Hayata geçireceğimiz ortak projelerle kazanan Menderes ve Troisdorf olacak" dedi.

Nilda Altın Okay- Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Troisdorf Belediye Başkanı Alexander Biber ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Biber ile kardeş şehir protokolü imzalayan Başkan Kayalar, "Kıymetli dostum Alexander Biber ile çalışmalarımız artarak devam edecek" dedi. İmzalanan protokol kapsamında iki belediye arasında başta kültür olmak üzere ekonomik, siyasi ve sanatsal birçok farklı alanda ilişkiler güçlenmiş olacak.

fu4rka8xwaexayv.jpg

Başkan Kayalar, konuya ilişkin paylaşımında "Kardeş şehrimiz Troisdorf'un Belediye Başkanı Sayın Alexander Biber ve beraberindeki heyeti belediyemizde ağırlayıp, kardeş şehir protokolümüzü imzaladık. İmzaladığımız protokoller doğrultusunda iki belediye arasında başta kültür olmak üzere ekonomik, siyasi ve sanatsal birçok farklı alanda ilişkilerimiz güçlenmiş olacak. Hayata geçireceğimiz ortak projelerle kazanan Menderes ve Troisdorf olacak. Bu anlamda kıymetli dostum Alexander Biber ile çalışmalarımız artarak devam edecek." ifadelerini kullandı.

fu4rkltwqaaudxz.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.