Başkan Kayda, 1 Mayıs'ı kutladı

Başkan Kayda, 1 Mayıs'ı kutladı

Salihli Belediye Başkan Zeki Kayda, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Salihli Belediye Başkan Zeki Kayda, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İşçilerin ve emekçilerin, ülkenin büyümesi ve gelişmesinde önemli bir görev üstlendiğini vurgulayan Başkan Kayda, “ Tüm dünyada birlik, beraberlik ve dayanışma günü olarak kutlanan 1 Mayıs, Emek ve Dayanışma Günü, işçi emeğinin simgesidir. Hepimizin geleceği için emek ve alın teri akıtarak gece gündüz çalışan tüm işçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum" dedi.

Salihli Belediyesi’nin 1306 kilometrekarelik alanda 102 mahalleye 1164 çalışanla hizmet götürdüğünü belirten Başkan Kayda, tamamlanan ve devam eden projelerde en büyük payın hizmet üreten işçilere ait olduğunu ifade etti. Başkan Kayda, mesajında şunları kaydetti;

“Sadece 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde değil; Salihli’miz için çalışan, üreten alın terini en kutsal değer olarak gören nasırlı ellerin daima yanındayız. Fırsat bulduğum her anda bütün işçi kardeşlerimle bir arada olmaya gayret ediyorum.

Bütün işçi kardeşlerimin hak ettiklerini fazlasıyla almaları, çalışma koşullarının daha iyi olması için projeler üretiyoruz.

1 Mayıs, ülkemizde kargaşa ve kaos çıkarma günü değil, gerçek manada çalışma hayatının tüm sorunlarının gündeme geldiği ve tartışıldığı bir gün olarak kutlanmalıdır.

Salihli’mizde tarımından sanayisine, eğitiminden, sağlık alanlarına kadar ter akıtan, emek veren kardeşlerimizin daima yanındayız. Hep birlikte Salihli’miz için, Manisa’mız için, Türkiye’miz için çalışıyoruz.

Ekonomik ve sosyal anlamda işçimizin yüzünün daima gülmesi dileklerimle, 1 Mayıs bütün işçi kardeşlerime kutlu olsun.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.