Başkan Kılıç: Adil bir düzen için mücadelemizi sürdüreceğiz

Başkan Kılıç: Adil bir düzen için mücadelemizi sürdüreceğiz

DİSK/Genel İş'in yeni sendika binasının açılış törenine katılan Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, "Ülkemizin ekonomik şartları ne kadar zor olursa olsun, adil ve eşit bir düzen için tek yürek olarak mücadelemizi sürdüreceğiz." dedi.

Nilda Altın- Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu'na (DİSK) bağlı Türkiye Genel Hizmetler İşçileri Sendikası (Genel-İş) İzmir şubelerinin yenilenen hizmet binasının açılış törenine katılan Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, sendika yöneticilerine ve üyelerine, yeni binalarındaki çalışmalarında başarılar diledi.

fn-bwtjxmaqt3lu.jpg

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu'nu "Emeğin, dayanışmanın, alın terinin temsilcisi" sözleriyle tanımlayan Başkan Kılıç, "Ülkemizin ekonomik şartları ne kadar zor olursa olsun, adil ve eşit bir düzen için tek yürek olarak mücadelemizi sürdüreceğiz." diye konuştu.

Başkan Kılıç, açılışa ilişkin paylaşımında "Emeğin, dayanışmanın, alın terinin temsilcisi DİSK/Genel İş'in yeni sendika binasının açılış törenine katıldık. Ülkemizin ekonomik şartları ne kadar zor olursa olsun, adil ve eşit bir düzen için tek yürek olarak mücadelemizi sürdüreceğiz. DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu'na, DİSK Genel-İş Sendikası Genel Başkanı Remzi Çalışkan'a, DİSK EGE Bölge Temsilcisi Memiş Sarı'ya, yöneticilerine ve sendika üyelerine yeni binalarındaki çalışmalarında başarılar diliyorum. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

fn-bwtix0ammy-c.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.