Başkan Kılıç’tan dernek ziyaretleri

Başkan Kılıç’tan dernek ziyaretleri

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ve CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Kosova Rumeli Kültür ve Sanat ve Turizm Derneği ile Kızılçullular Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ettiler.

Medya Ege- Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Tacettin Bayır ile birlikte dernek ziyaretlerinde bulundu. İlk olarak Kosova Rumeli Kültür ve Sanat ve Turizm Derneği'ni ziyaret eden Başkan Kılıç, burada Dernek Başkanı Uğur Şengöz ve yönetimi ile bir araya geldi.

fkmmnihxsauzoad.jpg

Başkan Kılıç, ziyarete ilişkin paylaşımında "Kosova Rumeli Kültür ve Sanat ve Turizm Derneği'ni İzmir Milletvekilimiz Tacettin Bayır ile birlikte ziyaret ettik. Dernek Başkanı Uğur Şengöz'e ve yönetimine misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

fkmmniqxiayipfj.jpg

Kosova Rumeli Kültür ve Sanat ve Turizm Derneği'ne gerçekleştirdikleri ziyaretin ardından Başkan Kılıç ve Milletvekili Bayır, Kızılçullular Kültür ve Dayanışma Derneği'nde dernek yönetimi ve üyeleri ile bir araya geldi.

fkmysb-xoaege6q.jpg

Başkan Kılıç, "Kızılçullular Kültür ve Dayanışma Derneği'ni Milletvekilimiz Tacettin Bayır ile birlikte ziyaret ettik. Sıcak çayları ve hoş sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyoruz." dedi.

fkmyscfwqacxwmt.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.