Başkan Kılıç'tan yangına tepki: Vandalizme yenilmeyeceğiz!

Başkan Kılıç'tan yangına tepki: Vandalizme yenilmeyeceğiz!

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Yıldız Mahallesi 206/66 Sokakta bulunan çocuk parkında meydana gelen yangına tepki gösterdi.

MEDYA EGE - Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Yıldız Mahallesi 206/66 Sokakta bulunan çocuk parkında meydana gelen yangına ilişkin bir açıklama yaparak olayı vandalizm olarak yorumladı.

Başkan Kılıç, sosyal medya hesabından yangına ilişkin bir video yayınlayarak şu notu düştü; "Yüreğimiz yanıyor! Çocuklarımız bayramda gönüllerince koşup, oynasınlar diye bütün parklarımızda büyük bir emekle yenileme çalışmalarımızı tamamlamıştık. Şimdi maalesef bu görüntüler Şemsiyeli Park’tan! Bizler vandalizme yenilmeyeceğiz! Buca’nın çocukları ve evlatları için çalışmaya devam edeceğiz."

1640763870.jpg

NE OLMUŞTU?

Yangın, saat 13.30 sıralarında Yıldız Mahallesi 206/66 Sokak'ta bulunan Şemsiyeli Park'ta meydana geldi. Kısa sürede büyüyen alevler bütün parkı sararken, plastik oyuncakların tutuşması nedeniyle çıkan siyah dumanlar birçok yerden görüldü.Yangının ardından Buca Belediyesi zabıtaları tarafından olay yeri bandıyla çevrilirken, yangının sebebini belirlemek için çalışma başlatıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.