Başkan Kırgöz'den altyapı açıklaması

Başkan Kırgöz'den altyapı açıklaması

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz İZSU tarafından gerçekleştirilen alt yapı çalışmaları konusunda açıklamada bulundu.

Medya Ege- Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki İZSU ile birlikte Dikili merkez mahallelerinde kanalizasyon ve yağmur suyu alt yapı tesislerinin iyileştirilmesi amacı ile alt yapı imalat çalışmaları hakkında açıklamada bulundu.

Resmi sosyla medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Başkan Kırgöz şu ifadeleri kullandı:

"Vatandaşlarımızın Dikkatine

İzmir Büyükşehir Belediyemizin iştiraki İZSU ile birlikte ilçemizin merkez mahallelerinde kanalizasyon ve yağmur suyu alt yapı tesislerinin iyileştirilmesi amacı ile alt yapı imalat çalışmaları gerçekleştiriliyor.

21 Mart tarihinde başlayan çalışmalar kapsamında; İsmetpaşa Mahallesi Şehit Sami Akbulut Caddesi’nde atık su iletim hattı imalat çalışmaları gerçekleşecektir. 

İsmetpaşa Mahallesi Atatürk Caddesi ve 8 Sokak’ta yağmur suyu hattı ve 20 adet yağmur suyu ızgarası imalatı yapılacaktır. 

169563303_5396904400351185_7108632644237210328_n.jpg

İsmetpaşa Mahallesi 12 ve 13 Sokak’ta yağmur suyu ızgarası ve deşarj hattı imalatı yapılacaktır. Adnan Menderes Caddesi’nde ise yağmur suyu sıralı ızgara imalatı yapılacaktır. 

Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol yapım çalışmalarına başlanacaktır. 

Yeni yüzüne kavuşturma çalışmalarını sürdürdüğümüz Dikili’mizde sizlere en iyisini sunmaya ve ilçemizin altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.