Başkan Mahmut Badem'den Engelli Vatandaşlara Destek!

Başkan Mahmut Badem'den Engelli Vatandaşlara Destek!

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Ödemişte engelli vatandaşlar için asker eğlencesi düzenlendi. Engelsiz Yarınlar Derneği ve Park Kulüp Derneği'nin işbirliği ile gerçekleştirilen etkinliğe Ödemiş Belediyesi Başkanı A.Mahmut Badem, eşi Nevin Badem v

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Ödemiş Engelsiz Yarınlar Derneği ve Park Kulüp Derneği işbirliği ile asker eğlencesi programı düzenlendi. Park Kulüp bahçesinde organize edilen programa eşi Nevin Badem ve meclis üyeleriyle birlikte katılan Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, özel bireyler ve aileleriyle sohbet etti.

Başkan Mahmut Badem yaptığı konuşmada; “Ödemiş Belediyesi olarak her daim yanınızda olduğumuzu unutmayın. Bizler her zaman imkanlarımız kapsamında ihtiyaçlarınızı karşılamaya çalışıyoruz. Özeleştiri yaptığımızda eksiklerimizin çok olduğunu görüyorum. Elimizden geldiğince, sizlerden gelen önerilerle bu özel bireylere ve ailelerini sahip çıktığımızı göstereceğiz. Bugüne kadar özel bireylerimizin birçok çalışmalarında ya da yaşamlarını kolaylaştırmada katkıda bulunmaya çalıştık. Derneğimizin yer tahsisi çözdük. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden belediyemize hibe edilen aracı 2. araç olarak tahsis ettik. Bundan sonra da her zaman sizlerle olacağız. Bu organizasyona destek veren ve emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

Halk oyunları gösterileri ve müzik dinletisinin yer aldığı gecede katılımcılar doyasıya dans edip eğlendi.

fdba1ab1-28ab-4fdf-90cf-35699b693d1d

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.