Başkan Mithat Tekin Bilim Şenliği stantlarını ziyaret etti

Başkan Mithat Tekin Bilim Şenliği stantlarını ziyaret etti

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, 2 Ekim tarihine kadar devam edecek olan TÜBİTAK 4007 Bilim Şenliği stantlarını gezerek, küçük bilim insanlarıyla sohbet etti.

Medya Ege- Torbalı Belediyesi'nin de katkı sağladığı, 30 Eylül Perşembe günü başlayan ve 3 gün sürecek olan TÜBİTAK 4007 Bilim Şenliği, yoğun bir katılımla devam ediyor. Gazi Çamlığı Etkinlik Alanı’nda gerçekleşen şenlikte, çocuklar çeşitli atölyeler sayesinde bilim ile tanışıyor; hayal kurmayı, hayallerini proje dönüştürmeyi ve projeleri üretime kazandırmayı öğreniyor.

fah-9nwxoai3wik.jpg

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin de, şenliğin ikinci gününde etkinlik alanına gelerek, stantları gezdi ve projelere ilişkin bilgi aldı. Başkan Tekin, atölye ziyaretleri sırasında katılımcı çocuklar ile sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

fah-9nxwuakebfb.jpg

Bilim kültürünün ve iletişiminin toplumun daha geniş kesimlerine yaygınlaştırılmasını, katılımcılara bilimsel bilginin ulaştırılmasını ve çocukların bilim - teknoloji arasındaki bağlantıyı etkinlikler yoluyla öğrenmesini amaçlayan Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 4007 Bilim Şenliği kapsamında gerçekleşen konferansları, söyleşileri, deney istasyonlarını, sanat atölyelerini, zeka oyunlarını, bilimsel yarışmaları, elektrik deneylerini, tarımsal faaliyetleri, bilimsel şovları ve daha fazlasını, 7'den 70'e tüm Torbalılılar büyük bir merakla takip ediyor.

famp-i-x0byufu0.jpgfamp-jdx0byd6qs.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.