Başkan Mustafa Günay'ın acı günü!
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay'ın annesi Hatice Günay yaşamını yitirdi.
MEDYA EGE - Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay'ın annesi yaşamını yitirdi. Başkan Günay, sosyal medya hesabından annesinin vefatı sonrasında paylaşım yaptı.
Başkan Günay paylaşımında, "Biricik annemi kaybetmenin tarifsiz acısını yaşıyorum. Beni dünyaya getirdin, büyüttün ve bugünlere getirdin. Emeğin, fedakârlığın çok büyük canım anam. Gösterdiğin sevginin ve verdiğin emeklerin hakkını asla ödeyemem" ifadelerini kullandı.
Günay, "Yeri geldi annem oldun, yeri geldi babam oldun. Birlikte kazandık, birlikte kaybettik... Beraber üzüldük, beraber güldük. Seni hep kalbimde, dualarımda ve hatıralarımda yaşatacağım" dedi.
Başkan Günay, cenaze törenine ilişkin bilgileri de paylaşarak annesinin bugün (13 Mart 2026) Malatya'da son yolculuğuna uğurlanacağını duyurdu.
Günay'ın annesinin cenazesi, Eski Malatya Mezarlığı (Alibaba)'nda cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda defnedilecek.
Medya Ege ailesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.



Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.