Başkan Mustafa İduğ'dan vatandaşlara İstihdam Fuarı'na davet

Başkan Mustafa İduğ'dan vatandaşlara İstihdam Fuarı'na davet

Bornova'da düzenlenen İstihdam Fuarı, iş arayanları ve işverenleri tek noktada buluşturmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Mustafa İduğ, tüm vatandaşları, 15 Ekim'e kadar sürecek olan fuara davet etti.

MEDYA EGE - Bornova Belediyesi tarafından düzenlenen İstihdam Fuarı, iş arayan vatandaşları işverenlerle buluşturmaya devam ediyor.

Ödüllü Altın Bilezik Projesiyle 2019’dan bu yana 21 bin kişiyi işe yönlendiren Bornova Belediyesi, İstihdam Fuarı’yla çıraklık çağındaki gençlerden mavi yakalı işçilere, yeni mezunlardan ev kadınlarına geniş bir yelpazede yeni istihdam olanaklarını Bornovalılara ve İzmirlilere sundu.

Bornova Belediyesi İstihdam Fuarı’nda, içlerinde Türkiye’nin ilk 100 sıralamasına giren dev şirketlerin de bulunduğu yüzlerce firma, iş arayanlar için tek bir noktada buluştu. 12 Ekim Perşembe günü başlayan İstihdam Fuarı 15 Ekim Pazar günü saat 18.00’e kadar işverenler ile iş arayanları buluşturmaya devam edecek.

dsc-9734.jpg

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklamada ise, "Belediyemizin düzenlediği İstihdam Fuarı iş arayan vatandaşlarımızı işverenlerle buluşturmaya devam ediyor. 15 Ekim Pazar saat 18.00'e kadar Büyükpark'ta devam edecek fuarımıza tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz" ifadelerine yer verdi.

1-3.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.