Başkan Mustafa Kayalar: Sivil toplum kuruluşlarına desteğimiz sürecek

Başkan Mustafa Kayalar: Sivil toplum kuruluşlarına desteğimiz sürecek

Menderes Sivil Toplum Güçbirliği Platformu üyelerini makamında ağırlayan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, " İlçemizin genelindeki sivil toplum kuruluşlarımıza desteğimiz daima sürecek." dedi.

Medya Ege- Menderes Sivil Toplum Güçbirliği Platformu, Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar'ı makamında ziyaret etti. Cumaovalılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kültür ve Turizm Derneği, Sivaslılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Menderes Ordulular Kültür ve Dayanışma Derneği, Menderes Konyalılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Yunus Emre Yörük Türkmen Derneği, Muhtarlar Derneği, Menderes Karslılar Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Menderes Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin oluşturduğu Menderes Sivil Toplum Güçbirliği Platformu üyeleri ile gerçekleştirilen faaliyetlere ilişkin görüşen Başkan Kayalar, sivil toplum kuruluşlarına daima destek olacaklarını belirtti.

fmsg8qyxiaupcs4.jpg

Sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin paylaşımda bulunan Başkan Kayalar, "Sivil toplum kuruluşlarımızın faaliyetlerini dinlerken, belediye olarak üzerimize düşeni yapma sözünü de verdik." dedi.

fmsg8rawuam4vye.jpg

Başkan Kayalar, "İlçemizdeki Cumaovalılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kültür ve Turizm Derneği, Sivaslılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Menderes Ordulular Kültür ve Dayanışma Derneği, Menderes Konyalılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Yunus Emre Yörük Türkmen Derneği, Muhtarlar Derneği, Menderes Karslılar Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Menderes Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin oluşturduğu Menderes Sivil Toplum Güçbirliği Platformu üyelerini belediyemizde ağırladık.

Sivil toplum kuruluşlarımızın faaliyetlerini dinlerken, belediye olarak üzerimize düşeni yapma sözünü de verdik. İlçemizin genelindeki sivil toplum kuruluşlarımıza desteğimiz daima sürecek." ifadelerine yer verdi.

fmsg8riwqaincrh.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.