Başkan Oran açıkladı: CHP adayı olarak ezici bir çoğunlukla yerel seçimleri kazanacağım

Başkan Oran açıkladı: CHP adayı olarak ezici bir çoğunlukla yerel seçimleri kazanacağım

Çeşme Festivali'nin basın toplantısında konuşan Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, "2024 yılında da Çeşme'nin Cumhuriyet Halk Partisi adayı olarak ezici bir çoğunlukla yerel seçimleri kazanacağım" cümleleriyle yerel seçimlerde yeniden aday olacağını duyurdu.

MEDYA EGE - 1980’li ve 90’lı yıllara damgasını vuran, ülkemizin efsane müzik festivalleri arasında yer alan Çeşme Festivali'nin basın toplantısında konuşan Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, yerel seçimlerde yeniden aday olacağını açıkladı.

2.jpg

Başkan Oran, bugüne kadar Çeşme'de herkese eşit davrandığının ve parti ayırmadığının altını çizerek, Çeşme'nin geleceği için çalışmaktan gurur duyduğunu söyledi.

"Sen, ben, yok; biz varız" diyen Ekrem Oran, yerel seçimlerde adaylığına ilişkin şu açıklamayı yaptı; "Çeşme bizim sevdamız. Herkese eşit şekilde hizmet edeceğimiz ve hiç kimseyi ayırmayacağımı hep söyledim. Ben Çeşme'nin iyiliği, geleceği için çalışıyorum. Ben babamla nasıl gurur duyuyorsam oğlum da benimle gurur duysun diye gereğini yaptı ve yapmaya devam edeceğim. 2024 yılında da Çeşme'nin Cumhuriyet Halk Partisi adayı olarak ezici bir çoğunlukla yerel seçimleri kazanacağım."

1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.