Başkan Oran'dan Çeşmeliler'e yeni festivaller müjdesi

Başkan Oran'dan Çeşmeliler'e yeni festivaller müjdesi

Çeşme, turizmin yanı sıra yeni festivallerle de misafirlerini ağırlayacak.

Ali İhsan ÇİFTÇİ - 25 yıl aradan sonra, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran öncülüğünde yeniden gerçekleştirilen Çeşme Festivali tüm heyecanıyla devam ediyor. "Ege'nin İki Yakası" temalı festivalin program akışı tüm yoğunluğuyla devam ederken, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, öğle yemeğinde festivali takip eden basın mensuplarıyla bir araya geldi.

4-326.jpg
Başkan Oran gazetecilere yaptığı açıklamada ilçede önümüzdeki yıllarda yeni festivaller düzenlemek için hazırlıklara başlandığının müjdesini verdi.

3-456.jpg

Önümüzdeki yıllarda gerçekleşecek festivallerin işleyiş ve konseptlerini planlamaya şimdiden başladıklarını dile getiren Başkan Oran, çok yakında sürpriz bir festivalin lansmanını kamuoyuna duyuracaklarını belirtti.

2-649.jpg

25 yıl aradan sonra yeniden düzenlenen Çeşme Festivali'ni başarıyla gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını ifade eden Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, ilçede yaşayan vatandaşların da festival dolayısıyla memnun kaldıklarını ifade etti. Başkan Oran, "Turizm sezonunun bittiği bu dönemlerde festival sayesinde ilçe ekonomisi canlılığını koruyor. Taksici esnafı olsun, ilçe esnafı olsun hepsinin hatrını sorduğumuzda memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Taksiciler geçtiğimiz yıllarda bu zamanlarda araçlarını kapattıklarını söylerken şu anda araç yetiştiremediklerini söylüyorlar" sözlerine yer verdi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.