Başkan Özkan: Amacımız ilçenin yapısını bozmadan yenilemek

Başkan Özkan: Amacımız ilçenin yapısını bozmadan yenilemek

Menderes Belediyesi, tamirat ve yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Menderes ilçesinin 44 mahallesinde kilit parke taş tamiratı ve yeniden yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

FEN İŞLERİ EKİPLERİ 44 MAHALLEDE

Fen İşleri ekipleri kilit parke kaplı olup bozulan yollarda parke taşlarını yenileme ve tamir çalışmalarına titizlikle devam ediyor. Menderes mahallelerinde parke taşlı yollarda zamanla oluşan bozulmalardan dolayı yenileme ve tamirat çalışmalarını devam ettiriyor.

Menderes Belediye Başkanı Erkan Özkan, “Yaptığımız tüm çalışmaların temelinde vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak ve daha da önemlisi Menderesin yapısını da bozmadan yenilikler yapmaktır, bu kapsamda Fen İşleri müdürlüğümüz ekipleri, çevreye duyarlı ve şehir estetiğine önem veren bir anlayış ile çalışmalarını yürütüyor” dedi.

whatsapp-image-2023-04-13-at-09-13-04-1.jpeg

BAKIM ONARIM VE YENİDEN YAPIM

Özkan ayrıca şunları kaydetti;

“İhtiyaç duyulan noktalarda yapılan tamirat çalışmalarında yerinden oynayan kilit parke taşları, zemin iyileştirilmesi yapılarak yerlerine monte ediliyor. Kırılmış, parçalanmış kilit parke taşları ise yenileriyle değiştiriliyor. Zaman içerisinde kullanım şartları ve yağışların etkileşimi sonucu bozulan alanlarda yapılan bakım çalışmaları ile birlikte deforme olan kaldırımların bakımları da yapılarak kaldırımlar daha düzgün ve düzenli hale getiriliyor. Bunun yanı sıra vatandaşların istekleri doğrultusunda kilit parkesi olamayan yerlere ise yeniden kilit parke taşı döşemeye devam ediyoruz”.

whatsapp-image-2023-04-13-at-09-13-03-2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.