Başkan Şahin hakeme ateş püskürdü

Başkan Şahin hakeme ateş püskürdü

“Gümüşhane maçında hakem faciası yaşadık”

Menemen Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı ve Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, 10 kişiyle tamamladıkları ve Gümüşhane Spor ile 3-3 berabere kalarak play-off’tan elendikleri maçın ardından karşılaşmanın hakemine ateş püskürdü. Başkan ŞAHİN, maçta hakem faciası yaşandığını iddia etti.

Spor Toto 2. Lig play-off çeyrek final rövanş maçında, deplasmanda Gümüşhanespor ile 3-3 berabere kalan Menemen Belediyespor, ilk karşılaşmada kendi evinde 2-1 mağlup olduğu için yarı finale çıkamadı. Sezon boyunca oynadığı futbolla göz dolduran Menemen Belediyespor’un TFF 1. Lig’e çıkma hayali sona ererken, play-off turunda hakemin verdiği yanlış kararlardan dolayı mağdur edildiklerini ifade eden Menemen Belediye Spor Kulübü Onursal Başkanı ve Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; “2016-2017 sezonunda oynanan maçlar sonucunda Menemen Belediyesporumuz Play-Off oynamaya hak kazanmış ve Play-Off çeyrek final ilk maçında evinde Gümüşhanespor'a 2-1 mağlup olarak gittiği rövanş maçında ne yazık ki bir hakem faciası ile karşılaşmıştır. Müsabakada ilgisiz alakasız bir şekilde savunmanın solunda görev yapan Yasin Güreler'e 2. sarı kart gösterilerek, kırmızı kartla oyundan ihraç edilmiştir. Müsabakanın 2. yarısına 10 kişi başlayan futbolcularımız inanılmaz bir mücadele örneği göstererek 2-0'lık bir netice yakalamış, 90 dakika sonunda 2-2 olan bu önemli maçta maçın hakemi oyunu 6 dakika uzatmıştır. Takımımız 90+4'te durumu 3-2'ye getirerek tur vizesi almışken, ne yazık ki sahadaki hakemi hesaplayamadık. 6 dakikalık uzatma Gümüşhanespor'un gol atması beklenerek 10 dakika oynanmış ve kornerden gelen topun gol olmasıyla takımımız çeyrek finalde elenmiştir” diye konuştu.

“Hakem Komşusunu Korudu..!”

Menemen Beediyespor’un ve dolayısıyla Menemen’in hakkını korumak adına zehir zemberek ifadelerde bulunan Başkan Tahir Şahin, açıklamalarına şöyle devam etti; “Bu önemli maça hakem olarak komşu ili olan Trabzon bölgesinden Abdullah Yılmaz atanmış ve kendisi komşu il takımının tur atlaması için elinden ne geliyorsa yapmıştır. Komşu il hakemini bu maça atayan T.F.F. ve M.H.K.’nu vicdanlı olmaya çağırıyorum. Aynı zamanda tüm futbolseverler adına kınıyorum. Bu hakemden futbol hakemi değil, olsa olsa basketbol hakemi olur. Bugüne kadar ve özellikle bu karşılaşmada 3 kişilik oynayarak ne kadar düzgün ve karakterli çocuklar olduklarını tüm spor kamuoyuna gösteren futbolcularımızın tümünü alnından öpüyorum. Teknik Direktörümüz Suat Kaya'yı ve ekibini kutluyorum. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray Taraftar Derneklerimize, Muhtarlarımıza ve Sivil Toplum Örgütlerimize desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Ve tabii ki her zaman, her yerde Menemensporumuzu yalnız bırakmayan Menemen Gençlik Taraftar Grubumuza ve tüm taraftarlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Herkes şunu iyi bilmelidir ki; bu takım bir gün hakemlerin yanlış kararlarına rağmen PTT 1. Lig'e çıkacaktır.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.