Başkan Sandal: Bayraklı’nın çocukları hepimizin gururu

Başkan Sandal: Bayraklı’nın çocukları hepimizin gururu

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Bayraklı Belediyesi olarak çocuklarımıza, gençlerimize yaptığımız yatırımların meyvelerini elde ettikleri başarılarla alıyoruz. Bayraklı’nın çocukları hepimizin gururu oluyor" dedi.

Spora yapılan yatırımlar ve elde edilen başarılarla fark yaratan Bayraklı Belediyesi, yaz spor okulları kapsamında voleybol şenliği düzenledi.

bayraklida-voleybol-senligi-2.jpeg

4 TAKIMLI TURNUVA

Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen voleybol şenliğine 4 takım katıldı. Düzenlenen turnuvada, Bayraklı Belediyesi, Volkan Güç, Ege Voleybol ve Ada Koleji’nden sporcular yarıştı. Şehit Ümit Boz Spor Tesisi’nde 2 gün boyunca süren etkinlik kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Karşılaşmalar sonucunda başarılı sporculara madalya ve kupa takdim edildi.

bayraklida-voleybol-senligi-3.jpeg

"DESTEKLERİMİZ SÜRECEK"

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Bayraklı’da sporun artık ayrı bir yeri ve önemi var. Bayraklı Belediyesi olarak çocuklarımıza, gençlerimize yaptığımız yatırımların meyvelerini elde ettikleri başarılarla alıyoruz. Bayraklı’nın çocukları hepimizin gururu oluyor. Biz onları desteklemeye devam edeceğiz. İnanıyoruz ki; onlar da başarılarını büyütecek. Hepsini kutluyorum” dedi.

bayraklida-voleybol-senligi-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.