Başkan Sandal: Çocuklarımız mutlu bizler gelecek için umutluyuz!

Başkan Sandal: Çocuklarımız mutlu bizler gelecek için umutluyuz!

100. Yıl Matematik ve Zeka Oyunları Parkı, Ayda Bebek Anaokulu öğrencilerini ağırladı. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Çocuklarımız mutlu, bizler gelecek için umutluyuz!" ifadelerini kullandı.

MEDYA EGE - Bayraklı Belediyesi, tarafından kente kazandırılan ve kısa süre içinde açılışı yapılacak olan İzmir’in ilk Matematik ve Zeka Oyunları Parkı, Ayda Bebek Anaokulu öğrencilerini ağırladı. Çocuklar; kiosklarda, bilim ve zeka oyunları atölyesinde eğlenerek öğrenme fırsatı buldu.

f-i-kquw4aa02c7.jpg

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir paylaşım yaparak; "100. Yıl Matematik ve Zeka Oyunları Parkımızda Ayda Bebek Anaokulumuzu ağırladık. Çocuklarımız kiosklarda, bilim atölyesi ve zeka oyunları atölyesinde hem eğlenceli vakit geçirdiler hem de öğrenme imkanı buldular. Çocuklarımız mutlu, bizler gelecek için umutluyuz!" ifadelerini kullandı.

saglikta-bayrakli-farki-6-001.jpeg

100. YIL MATEMATİK VE ZEKA OYUNLARI PARKI

18 bin metrekarelik alan üzerine kurulan, matematik ve zeka oyunlarıyla donatılan ve içinde 26 zeka oyunu elemanı ile dijital oyun birimlerinden oluşan bölümlerin yer aldığı park, kısa süre içinde ailelerin ve çocukların hizmetine sunulacak.

f-i-kpjxuaaifay.jpg

f-i-kqlxiaatbfd.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.