Başkan Sandal: Çocuklarımızın yarınlarına değer kattık

Başkan Sandal: Çocuklarımızın yarınlarına değer kattık

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal: Eğitimde Bayraklı farkıyla çocuklarımızın yarınlarına değer kattık! Bayraklı'nın yeni anaokullarıyla çocuklarımıza daha fazla bilgi ve öğrenme fırsatı sunduk.

MEDYA EGE - Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eğitim yatırımlarına dikkat çekti.

Paylaşımına "Eğitimde Bayraklı farkıyla çocuklarımızın yarınlarına değer kattık! Bayraklı'nın yeni anaokullarıyla çocuklarımıza daha fazla bilgi ve öğrenme fırsatı sunduk" notunu düşen Belediye Başkanı Sandal okulların kapasitesini 600'e çıkardıklarını duyurdu.

4,5 YILDA 5 ANAOKULU 600 ÖĞRENCİ

Bayraklı’da katılımcı, demokratik ve çevreci bir eğitim modeli ile okul öncesi eğitim kurumları açmayı sürdüren Bayraklı Belediyesi, Ayda Bebek Anaokulu, Elif Bebek Anaokulu ve ismini öğrencilerin koyduğu Pati İzi Anaokulu ile kreşlerinin sayısını 3’e çıkardı. Yamanlar ve Onur mahallelerinde temeli atılan anaokulları ile birlikte okul öncesi eğitim kurumlarının sayısı 5’e, öğrenci kapasitesi ise 600’e çıkarılacak.

Bayraklı Belediyesi, kendisi de öğretmen olan Başkan Serdar Sandal’ın talimatıyla anaokullarında görev yapacak okul öncesi öğretmenlerini de ilk günden bu yana sınavla belirliyor. Bu kapsamda belediye bünyesindeki tüm eğitim kurumlarında eğitmenler şeffaf, adil ve liyakat esaslı sınav sonucuna göre görev yapıyor. Bu ayrıcalık, çocuklarını Bayraklı Belediyesi’nin anaokullarına gönderen veliler tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.

BEMO GELECEĞE IŞIK TUTUYOR

Bayraklılı çocuklar, ilçeye özgü Bayraklı Eğitim Modeli BEMO’nun demokratik, katılımcı ve adil eğitim sistemiyle yarınlara hazırlanıyor. Atatürk ilkeleri, Cumhuriyet, Türk Bayrağı ve ülkenin bölünmez bütünlüğünden yana olan değerlerle müfredata uygun eğitimler verilen okulların Bayraklı’ya özgü eğitim sistemi, diğer okul öncesi eğitim yuvaları arasında da fark yaratıyor.

gercfplxuaa-j5d.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.