Başkan Sandal engelli bireylere seslendi: Asla yalnız değilsiniz!

Başkan Sandal engelli bireylere seslendi: Asla yalnız değilsiniz!

Dünya Engelliler Günü'nde engelli vatandaşlara seslenen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Bayraklı’da 4,5 yılda, her alanda özel gereksinimli vatandaşlarımızın yanında olduk. Biz büyük bir aileyiz, ailemizi asla yalnız bırakmayacağız" dedi.

Toplumun her kesimine eşit ve adil hizmet anlayışıyla sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sunan Bayraklı Belediyesi, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla etkinlik düzenledi.

baskan-sandal-asla-yalniz-degilsiniz-1.jpeg

GÜN BOYU EĞLENDİLER

Bayraklı Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen etkinlikte, ilçede ikamet eden özel gereksinimli vatandaşlar, aileleri ve eğitmenler eşliğinde gün boyu eğlendi. Renkli görüntülere sahne olan spor şenliği kapsamında spor parkurları kurulan salonda Corn Hole, Curling, Basketbol, Hemsball ve Denge oyunlarına katılan vatandaşlar gün boyu eğlenme imkanı buldu. Etkinlik kapsamında katılımcılar, müzikler eşliğinde danslar da ederek aileleriyle birlikte unutulmaz anlar yaşadı. Dezavantajlı yarışmacılara günün anısına kupa ve madalya takdim edildi.

baskan-sandal-asla-yalniz-degilsiniz-5.jpeg

BAYRAKLI’DA ENGELLERİ KALDIRDIK

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Toplumun her kesimine yönelik adil ve eşit hizmet sunuyoruz. Bayraklı’da 4,5 yılda engelleri kaldırarak kültürden sanata, spordan sağlığa kadar her alanda özel gereksinimli vatandaşlarımızın yanında olduk. El birliği ile önümüze çıkan engelleri birlikte aştık. Çünkü biz büyük bir aileyiz. Her vatandaşımızın sesini duyduğumuzda her an yanlarında olmaya devam edeceğiz. Ailemizi asla yalnız bırakmayacağız” dedi.

baskan-sandal-asla-yalniz-degilsiniz-2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.