Başkan Sandal: Görevimiz Atatürk devrimini korumak

Başkan Sandal: Görevimiz Atatürk devrimini korumak

İzmir Büyükşehir Belediyesinin Afyon Kocatepe’ye yaptığı zafer yürüyüşüne katılan Bayraklılı gençler, Atatürk imzası oluşturdu.

Yüzlerce Bayraklılı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde Kocatepe’ye yürüdü. İzmir’in kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümünü tarihe geçecek etkinliklerle kutlamaya hazırlanan İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, diğer ilçe belediye başkanları, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, partililer ve binlerce vatandaş yer aldı.

bayraklili-genclerden-kocatepede-ataturk-imzasi-3.jpeg

GENÇLER ALKIŞ ALDI

9 Eylül’de İzmir’de tamamlanacak yürüyüşte Bayraklılı gençlerin sürpriz gösterisi binlerce kişinin beğenisini aldı. Yaklaşık 150 genç bir araya gelerek, Atatürk’ün imzasını oluşturdu. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Zafer Yürüyüşü ile ilgili “Sabahın ilk saatlerine kadar sembolik olarak yürüyerek; o yoklukta ve çaresizlikte Türkiye’nin dört bir yanından gelen vatan evlatlarının verdiği zorlu mücadeleyi bir nebze de olsa hissettik. Bu ülke bedeller ödenerek, kanlar dökülerek kazanıldı. Bundan sonra da bize düşen görev; hep beraber kardeşçe ve dayanışma içinde ülkemizi, devletimizi, cumhuriyeti ve Atatürk devrimlerini sonuna kadar korumaktır. Çünkü bu vatan hepimizin” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.