Başkan Şekercioğlu tekrar aday olacak!

Başkan Şekercioğlu tekrar aday olacak!

Kültürpark Tenis Kulübü Başkanı Tolga Şekercioğlu, 2022 yılı Ocak ayında gerçekleşecek olan seçimli genel kurulda başkanlığa tekrar aday olacağını duyurdu.

Kültürpark Tenis Kulübü Başkanı Tolga Şekercioğlu, 2022-2023 dönemi için başkanlığa aday olacağını açıkladı. Şekercioğlu “Hedefimizde tamamlanacak ve hayata geçirilecek daha çok proje var. Bu projeleri bir bir gerçekleştirmek için görevime devam etmek istiyorum” dedi.

Şekercioğlu, göreve başladıkları ilk günden itibaren ekip arkadaşları ile birlikte kulübü daha iyi noktalara taşımak için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade ederek “Emeklerimizin karşılığını aldık. Tüm dünyayı ve Türkiye’yi etkileyen pandemi sürecinin olumsuz koşullarına rağmen, Kültürpark Tenis Kulübü, iktisadi ve idari yapısı, fiziksel koşulları, sportif başarıları ve üye kaynağı bakımından oldukça başarılı durumda. Seçildiğimiz takdirde yeni dönemde de kulübümüz ve üyelerimiz için enerjimiz hiç azalmadan hizmetlerimizi sürdüreceğimizden şüpheniz olmasın” dedi.

projects-5505-1634740724912-tolgasekercioglu2.jpg

Teslim aldıkları bayrağı en iyi noktalara taşımak için birlikte çalıştıklarını söyleyen Şekercioğlu "Emek harcadığımız yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, danışma ve seçici kurul büyüklerime, maddi manevi fedakarlıkları ile bizlerin yanında olan tüm üyelerimize ve yol gösteren Divan Kurulu Başkanı Kemal Çolakoğlu’na sonsuz teşekkür ediyoruz. Yeni dönemin Kültürpark Tenis Kulübü için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.