Başkan Selvitopu, “Emeğin örgütlenmesinden yanayız”

Başkan Selvitopu, “Emeğin örgütlenmesinden yanayız”

Seçim çalışmalarına devam eden Karabağlar Belediye Başkanı ve CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Muhittin Selvitopu, halkın emeğinden yana olan, belediyede de birlikte uyum içinde çalıştığı sendikaların temsilciliklerini ziyaret etti.

Tüm Bel Sen 1 ve 2 No’lu şubeleri ile Türk-İş 3. Bölge Temsilciliği'ne giden Başkan Selvitopu, “Her zaman emeğin örgütlenmesinden ve daha güçlü olmasından yanayız. Çalışanlarımızın özlük haklarına önem veriyoruz.” diye konuştu.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nun Türk-İş 3. Bölge temsilciliği ziyaretine Başkan Süleyman Yıldırım ve şube başkanları ile CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız da katıldı. Başkan Yıldırım, Başkan Selvitopu’nu burada ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek “Evinize hoş geldiniz. Biz tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Ancak Atatürk’ün değerlerine sahip çıkan,  taş üstüne taş koyan herkese de taraf konumundayız. O yüzden biz sizin politikalarınızı biliyoruz. Atatürk’ün koyduğu hedefleri gerçekleştirmek uğruna büyük bir çaba sarf ediyorsunuz. Bundan sonra da vereceğinizden hiç şüphemiz yok” diye konuştu.

turk-is-(2).jpg

Çalışanların özlük haklarına önem veriyoruz

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise “Biz siyasetin bir araç olduğunu asıl önemli olanın hizmet olduğunu bilen kişileriz” dedi. Tüm yaptıkları çalışmalarda emeğe çok değer verdiklerinin altımı çizen Selvitopu,  “Her zaman emeğin örgütlenmesinden ve daha güçlü olmasından yanayız.Güçlü bir emek örgütünün her zaman ülkeye faydası olur” dedi. 

tum-belsen.jpg

Belediyeye bağlı sendikalarla karşılıklı uzlaşı içinde uyumlu çalışmalar yaptıklarını da belirten Selvitopu,  “Biz belediyemizde çalışanlarımızın özlük haklarına önem veriyoruz. Onların yanında olacağız ve destekleyeceğiz. Bundan sonra da aynı biçimde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Selvitopu ayrıca diğer sendika olan Tüm Bel Sen’e bağlı 1 ve 2 No’lu şube başkanlıklarını da ziyaret etti. Selvitopu'nu burada da 2 No’lu Şube Başkanı Mustafa Aygün ile diğer şubelerin yöneticileri karşıladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.