Başkan Selvitopu, "Esas olan topluma hizmet etmektir"

Başkan Selvitopu, "Esas olan topluma hizmet etmektir"

Karabağlar Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar Belediye Başkan Adayı Muhittin Selvitopu, yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Genç Sivaslılar Derneği üyeleriyle bir araya gelen  Başkan Selvitopu, ilçede ve bölgede gerçekleştirilecek projeleri anlatırken, vatandaşların da sorularını yanıtladı.

genc-sivaslilar-dernegi-ziyareti-(1)-(1).jpg

CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Muhittin Selvitopu, Şehitler Mahallesi'ni ziyaret ederek Genç Sivaslılar Derneği'nin de konuğu oldu. Ziyarette, Selvitopu'nu Dernek Başkanı ve aynı zamanda Metin Oktay Mahallesi Muhtar Adayı Nuri Özdemir, Şehitler Mahalle Muhtarı Aday Bozyiğit, Metin Oktay Mahalle Muhtarı Şahin Demir ve CHP Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Adayı İnan Demirgıran, mahalle sakinleri ve dernek üyeleri karşıladı.

Metin Oktay ve Şehitler Mahallesi sakinlerinin merak ettikleri soruları yanıtlayan Selvitopu, Karabağlar'da yapılacak çok işin olduğunu ifade ederek, Karabağlar'ı daha iyi noktalara getirmek için çalışmalara devam edileceğini belirtti. 

genc-sivaslilar-dernegi-ziyareti-(2).jpg

Tek amacım Karabağlar'a iyi hizmet vermek

Siyasetin bir araç olduğunu belirten Selvitopu, "Amaç hizmet etmektir. Ben sizlere ne kadar iyi hizmet etsem sizler o kadar memnun olursunuz. İyi şeyler yapıldığı zaman bizim insanımız takdir ediyor. Esas olan topluma hizmettir.  Karşınızda aday olarak bulunuyorsam tek amacım Karabağlar'a iyi hizmet vermektir. Düşüncemiz,  bakışımız bu kenti iyileştirmek, bu kenti daha iyi noktaya getirmektir. Yaptığımız imar planlarıyla Karabağlar'ın geleceğini planladık. " diye konuştu.

Selvitopu, ziyaret sonrasında Genç Sivaslılar Dernek Başkanı Nuri Özdemir'e Ay-Yıldız'lı duvar saati ve Türk Bayrağı hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.