Başkan Selvitopu, "Karabağlar’ın alt yapısını oluşturmak istiyoruz”

Başkan Selvitopu, "Karabağlar’ın alt yapısını oluşturmak istiyoruz”

Başkan Selvitopu ve eşi, Kaşıkara ailesine konuk oldu

Karabağlar Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Karabağlar Belediye Başkan Adayı Muhittin Selvitopu, eşi Fügen Selvitopu ile birlikte Kibar Mahallesi’nde Kaşıkara ailesine konuk oldu. Karabağlar’daki insanların barış ve hoşgörü içinde yaşadığına dikkat çeken Selvitopu, bu ortamın devam etmesini istedi.

Söz verdi geldi

Başkan Muhittin Selvitopu ve eşi Fügen Selvitopu, geçtiğimiz günlerde fuarda açılan Kadın Emeği Şenliği'ne katılmıştı. Orada semt merkezi kursiyerleri Melek ve Hidayet Kaşıkara ile tanışan Selvitopu çifti,  onların yaptıkları ev davetini memnuniyetle kabul ederek en kısa zamanda evlerine gelme sözü vermişti. Sözünü tutan Başkan Sevitopu eşi ile birlikte Kibar Mahallesi’nde oturan Metin-Melek Kaşıkara çiftini ziyaret etti.

baskan-selvitopu-ev-ziyareti-(4).jpg

Kaşıkara ailesi, akrabaları, mahalle muhtarı ve çok sayıda komşusunun katıldığı ev ziyaretinde Başkan Selvitopu, Kibar Mahallesi başta olmak üzere Karabağlar genelinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Daha çok soru cevap şeklinde geçen sohbette konuşan Selvitopu, Türkiye’nin dört bir yanından insanın Karabağlar’da yaşadığına dikkat çekerek “Barış ve hoşgörü içinde yaşıyoruz, sevginin hakim olduğu ilçelerden birisiyiz. Bundan sonra da aynı ortamların Karabağlar’da devam etmesini ve yapacağımız projelerle modern bir Karabağlar’ın alt yapısını oluşturmak istiyoruz” dedi.

Muhittin Selvitopu kendilerini en iyi biçimde ağırlayan Kaşıkara ailesi'ne Atatürk’ün resminin bulunduğu ay-yıldız saat hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.