Başkan Selvitopu, 'Karabağlar’ın kalbi mobilya olmaya devam edecek'

Başkan Selvitopu, 'Karabağlar’ın kalbi mobilya olmaya devam edecek'

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar’ın kalbinin mobilya sektörü olduğunu, yeni dönemde de başta mesleki eğitim merkezi olmak üzere bir çok projeyi hayata geçireceklerini söyledi.

Göreve geldiği günden bu yana mobilya sektörünün Karabağlar’da gelişmesi için yoğun çaba sarf eden Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar’ın kalbinin mobilya sektörü olduğunu, yeni dönemde de başta mesleki eğitim merkezi olmak üzere bir çok projeyi hayata geçireceklerini söyledi.

Karabağlar Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Muhittin Selvitopu, İzmir Mobilya ve Marangozlar Odası’nı ziyaret etti. Ziyarete, Ağaç İşleri Federasyon Başkanı Ali Rıza Ercan, İzmir Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Hasan Özkoparan ve yönetimi ile mobilyacı esnafı katıldı.

mobilyacilar-odasi-(2).jpg

Mobilyacılar Eğitim Merkezi hayata geçiyor

Yeni dönemde de İZMOD ile beraber yürüttükleri "Mobilyacılar Mesleki Eğitim ve Sosyal Tesis" projesini hayata geçireceklerini hatırlatan Başkan Selvitopu ayrıca, 30. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’nda da Karabağlar Belediyesi olarak stantları olacağını belirtti. Mobilya sektörünün sorunlarını çok iyi bilen ve çözüm odaklı çalışan Başkan Selvitopu. yeni dönemde de mobilyacıların sorunları için ellerinden gelen çabayı sarf edeceğini de sözlerine ekledi.

mobilyacilar-odasi-(3).jpg

İzmir Mobilya ve Marangoz Odası Başkanı Hasan Özkoparan ise Başkan Selvitopu’nun odalarına yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Selvitopu’na başarı dileğinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.