Başkan Selvitopu, Personelle Bayramlaştı

Başkan Selvitopu, Personelle Bayramlaştı

Başkan Selvitopu: ''Ülkemize bayramda kardeşlik ve dostluk hakim olsun.''

Personeli ile bayramlaşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, bayramların acıların, sevinçlerin paylaşıldığı günler olduğunu hatırlatarak, “Umudumuz ülkemize barış gelsin kardeşlik ve dostluk hakim olsun” temennisinde bulundu.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu çalışanlarıyla bayramlaştı. Bayramlaşmaya başkan yardımcıları ile birlikte ilk olarak Veteriner İşleri Müdürlüğü’nde başlayan Başkan Selvitopu, daha sonra Sağlık İşleri Müdürlüğü, Belediye Hizmet Binasındaki Müdürlükler ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüyle devam etti. Başkan Selvitopu bayramlaşma törenlerinin ikinci gününde de Gediz Şantiye ve Uzundere’de bulunan Temizlik İşleri Müdürlüğündeki personelle bayramlaşacak.

Ülkemizin bu bayrama acılı günler yaşayarak girdiğini belirten Selvitopu ”Umarız bu bayram acılara çare olur bir nebzede olsa bu acılarımızı hafifletir. Çünkü bayramlar acıların sevinçlerin paylaşıldığı günler. Umudumuz ve temennimiz, ülkemize barış gelsin kardeşlik gelsin kardeşlik ve dostluk hakim olsun. Bu bayramın Karabağlarlılara ve İzmirlilere barış, dostluk ve hoşgörü getirmesini diliyorum. Ülkemizin bu acılardan kurtulmasını istiyoruz. En büyük arzumuz ve isteğimiz bu” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.