Başkan Selvitopu, “Söz konusu olan Karabağlar'sa gerisi teferruattır”

Başkan Selvitopu, “Söz konusu olan Karabağlar'sa gerisi teferruattır”

Seçim çalışmaları kapsamında dernekleri ziyaret eden Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu gittiği her yerde yoğun bir kalabalık tarafından karşılanıyor.

Başkan Selvitopu, CHP İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ile birlikte ilk olarak Menderesliler Yörük ve Türkmen Derneği'ni ziyaret etti.  Dernek Başkanı Ali Durut ve yönetimi tarafından karşılanan Başkan Selvitopu 5 yıllık görev süresi boyunca sivil toplum kuruluşlarıyla beraber olduklarını ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini ifade ederek bunları yapmaktan da büyük onur duyduğunu belirtti.

Kültürümüzü yaşatmak bizim önemli görevimiz

Kimin kendisine oy verip vermediğiyle ilgilenmediğini herkese saygısı olduğunu söyleyen Selvitopu,  “Esas olan Karabağlar’a hizmet etmektir. Gerisi teferruattır. Bunları yapabilirsek ne mutlu bize” dedi. Selvitopu son olarak gelenek, görenekler ile kültürleri yaşatmanın ve ileriye taşımanın en önemli görevleri olduğunu sözlerine ekledi. .

menderesliler3.jpg

2060'a kadar alt yapıyı oluşturduk

Başkan Selvitopu’nun bundan sonraki durağı Ağrı Eleşkirtliler Taziye Evi oldu. Burada da Ağrılı hemşerileriyle bir araya gelen Başkan Selvitopu seçildikten sonra parti rozetini tekrar bırakarak hizmete odaklanacağını belirtti ve  “Karabağlar’da ekonomik, ticari ve sosyal hayatı geliştirmek hedefindeyiz. Bunlar da planlama ile akıl ve bilimle olur. Biz kentimizi nereye taşıdığımızı biliyoruz. Karabağlar’ın 2050-2060 yılına kadar alt yapısını oluşturduk.” dedi.

500 bin insanımıza hizmet etmek istiyoruz

Başkan Selvitopu’nun son durağı Kars Susuzlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği oldu. Burada da Dernek Başkanı Ayhan Uzunay, dernek yönetimi ve vatandaşlar tarafından karşılanan Selvitopu,  “5 yıl boyunca bize bir emanet verdiniz. Çok şükür alnımız yere gelmedi, gelmez de. Bir 5 yıl daha verirseniz layıkıyla yapacağımıza inanıyorum. 500 bin insanımıza hizmet etmek istiyoruz.” diyerek destek istedi.

Başkan Selvitopu'na teşekkür ettiler

Gittiği tüm derneklerde büyük ilgi ile karşılanan Başkan Selvitopu’na vatandaşlar 5 yıllık süreçte ilçeye yaptığı katkılar için teşekkür ettiler. Yeni dönemde de seçileceğine ve belediye başkanı olarak başarılı çalışmalar yapacağına inandıklarını ifade ettiler.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.